How to Make Rajgira Theplas

How to Make Rajgira Theplas - Hallo sahabat Another Stuff, Pada Artikel yang anda baca kali ini dengan judul How to Make Rajgira Theplas, kami telah mempersiapkan artikel ini dengan baik untuk anda baca dan ambil informasi didalamnya. mudah-mudahan isi postingan Artikel How To, Artikel Recipe, yang kami tulis ini dapat anda pahami. baiklah, selamat membaca.

Judul : How to Make Rajgira Theplas
link : How to Make Rajgira Theplas

Baca juga


How to Make Rajgira Theplas

Make Rajgira Theplas

Ingredients

• 2 cups rajgira flour
• 2 medium sized potatoes
• Salt to taste
• 1½ tsp chilli powder
• 1 tsp cumin (jeera) powder
• Ghee or oil for cooking
• Water for kneading
• Lots of rajgira flour for dusting

Method

• Mash the potatoes and mix them in with the rajgira flour.
• Add the chilli powder, jeera powder and salt to the flour and make a firm dough. Add water if required.
• Make lemon-sized balls and roll each ball gently, like a chapati. Since rajgira flour doesn't have gluten, it will stick to the rolling pin, so use a lot of rajgira flour for dusting.
• Heat a non stick pan and cook the theplas on both sides.
• Then add a little ghee or oil and cook well.
• Serve with aloo sabzi.


Demikianlah Artikel How to Make Rajgira Theplas

Sekianlah artikel How to Make Rajgira Theplas kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.

Anda sekarang membaca artikel How to Make Rajgira Theplas dengan alamat link https://anothers-stuff.blogspot.com/2016/12/how-to-make-rajgira-theplas.html

Related Posts :

close
==Close==