How to Make Dosa

How to Make Dosa - Hallo sahabat Another Stuff, Pada Artikel yang anda baca kali ini dengan judul How to Make Dosa, kami telah mempersiapkan artikel ini dengan baik untuk anda baca dan ambil informasi didalamnya. mudah-mudahan isi postingan Artikel How To, Artikel Recipe, yang kami tulis ini dapat anda pahami. baiklah, selamat membaca.

Judul : How to Make Dosa
link : How to Make Dosa

Baca juga


How to Make Dosa

Make Dosa

Ingredients

• 1/2 cup sanwa millet (sama)
• 1/2 cup rajgira flour
• 1/2 cup sour buttermilk
• 1 tbsp ginger-green chilly paste
• Rock salt to taste
• Oil for cooking

Method

• Clean and wash the millet. Soak it in water for at least 2 hours.
• Drain it and blend in a mixer to a fine paste using 2 tbsp of water.
• Transfer the mixture to a bowl, add the rajgira flour, buttermilk, ginger-green chilly paste and rock salt and mix well. Cover it and keep it aside to ferment overnight.
• Heat a non-stick tava (griddle), pour a ladleful of the batter on it and spread it in a circular motion to make a thin dosa.
• Smear a little oil along the sides and cook it till both the sides of the dosa turn golden brown. Fold it over to make a semi-circle.
• Repeat with the remaining batter to make more dosas.
• Serve hot with green chutney.


Demikianlah Artikel How to Make Dosa

Sekianlah artikel How to Make Dosa kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.

Anda sekarang membaca artikel How to Make Dosa dengan alamat link https://anothers-stuff.blogspot.com/2016/12/how-to-make-dosa.html

Related Posts :

close
==Close==