How to Make Peanut Kadhi

How to Make Peanut Kadhi - Hallo sahabat Another Stuff, Pada Artikel yang anda baca kali ini dengan judul How to Make Peanut Kadhi, kami telah mempersiapkan artikel ini dengan baik untuk anda baca dan ambil informasi didalamnya. mudah-mudahan isi postingan Artikel How To, Artikel Recipe, yang kami tulis ini dapat anda pahami. baiklah, selamat membaca.

Judul : How to Make Peanut Kadhi
link : How to Make Peanut Kadhi

Baca juga


How to Make Peanut Kadhi

Make Peanut Kadhi

Ingredients

• 2 tbsp roasted peanut powder
• 1 cup fresh yoghurt
• 1 tbsp rajgira flour
• 1 tsp ghee
• 1/2 tsp cumin seeds (jeera)
• 1 tbsp ginger-green chilli paste
• Rock salt to taste
• 1/2 tsp sugar
• 1 tsp finely chopped coriander to garnish

Method

• Combine the yoghurt, rajgira flour and 2 cups of water in a deep bowl and whisk well. Keep aside.
• Heat the ghee in a deep non-stick pan and add the cumin seeds.
• When the seeds crackle, add the ginger–green chilli paste and saute on a medium flame for 30 seconds.
• Add the peanut powder and saute on a medium flame for another 30 seconds.
• Add the yoghurt-rajgira flour mixture, rock salt and sugar. Mix well and cook on a low flame for 4 to 5 minutes, stirring continuously to prevent any lumps.
• Garnish with coriander and serve hot with rajgira thepla or sabudana khichdi.


Demikianlah Artikel How to Make Peanut Kadhi

Sekianlah artikel How to Make Peanut Kadhi kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.

Anda sekarang membaca artikel How to Make Peanut Kadhi dengan alamat link https://anothers-stuff.blogspot.com/2016/12/how-to-make-peanut-kadhi.html

Related Posts :

close
==Close==